awek's FotoPage

By: awek nabil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 29-Oct-2008 05:20 Email | Share | | Bookmark
salam

gmbo ni ari
bru bljr nk syum
ari ni spti biase jlni hdup dgn sederhana
ari ni pgi ofis wt kje kjp... lps 2 kte owg kt ofis g mlwt owg mninggal bpk slh sorang ofis mate kte, jauh gak umhnye kt hulu selangor
smpai sne dpt jmpe kak 2, salam ps2 die peluk smbil mngis....kte ni nmpk je cm xde prsn,gnas2 ckit tp ati lmbut gle,kt luar lain ,dlm lain...sje kt luar wt mke smbong,xde prsn,mke msm sbb xnk owg wt main2 tp klo dh knl kite,msti xsngke kte ni prmah,ske wt lwk.... kdg2 kte pun blh glak sndri...
smpai sne jnzah blm dkbumikan...rse nk kuar gak air mte emas ni tp thn xnk kak 2 lg sdihkn2
part pling touching time nk blik,salam n pluk kak 2 n die psan kt kite jge mak n abah baik2, nshat amt bharge wt kte yg msh mude ni,kte pun dh xde abah dh 2 thun....mmg jnggal mle2 tp smgt abah msh de kt kte,skrg truskn idup jge mak yg msh de ngn kte....syukur dpt jge n sare mak kite sbb dh kje kn tp arwah xsmpt.....pe pun life must go on,yg pergi ttp pergi,kte yg msh hdup hrs truskn idup ini dgn usaha,sabar n tawakkal pdNYE,yg pnting doa dr seorang ank kpd org tuanye adalh hrta yg pling bemakne utk ibu bapa.....al fatihah utk arwah abah puan kalsom iaitu allahyarham wang
spti biase pe2 tjdi ttp de hkmahnye... cpt n lmbt je kte akn dpt mlihat nkmat n hkmahnye,so bersabarnye,mcm mne 2,lu fikir le sndri,assalammuailaikum...


Tuesday, 28-Oct-2008 05:32 Email | Share | | Bookmark
salam

gmbo possing bju rye tuk ari jumaat tp xsmpat p
sme r je.........
poyo2 je
View all 5 photos...
ari ni dh start kroje blik,sykur dpnjgkn umur olh ALLLAH SWT,
nk cte spjg cti mgu lps, best gak mrayau p jmpe kwn kite kt sbk bernam...kt sne kte g tmpt owg jual kain ela yg mrh2 owg kte,yg plg best tgk sawah...kte pun jd cm batak le,rse cm nk msuk dlm sawah 2 skli, tp nti msti swah tkjut ngn kte hihihihi,trus tbantut pmbsran swh padi 2, pstu dh tbntut xleh kte mkn nasi, mkn mi maggi je wawawaw...
best gak tgk owg2 kt tmpt kwn kte,lain tmpt, lain prgainye....,kte p kmpg nelayan ingt nk naik bot ikut pk cik die tgkp ikn....ke laut...tp nti ikan pun tkut gak hihihihi,
yg part plg best,smlm kte blik kte rempit ngn kwn kte(girl ye) ,lenguh kaki,pngang mcm ank itik n ktam jln hihihi,best r jln jauh naik mto dpt fresh air hihihihi,
at least dpt lpe cte2 yg xbest dlm ati kte ni, zaman dah berubah hihihi iklan jap ek,yg best nye ari jumaat de jamuan rye,mlm jumaat 2 dh wat kek lapis tp xsmpt bwk sbb demam kus2 n one more thing mto pempit rsak....
so spti biase jlni hdup dgn ikhls,hapy,berusaha,twakkal kpd ALLAH SWT,jgn jd melayu mudah lupe,mcm mne 2, lu pikir le sndri,assalamuailaikum........peace to world


Tuesday, 21-Oct-2008 23:38 Email | Share | | Bookmark
salam,wawawawa

ni helmet rmpit aku
adjust2 je
possing syok sndri
View all 7 photos...
ari ni sykur sbb dpt mnruskan khidupn n dpnjgkn umur olh ALLAH S.W.T, ,berdoa ari ni lbh baik dr hari brikutnye....
kdg2 aku rse hdup ini cm ksong ble xde cnte, tp kdg2 ok je xde cnte,...yg pntg aku dh pnh skli frust,tp xle smpai tonggeng2,ngis smpai jd kassim slamat,xllu mkn smpai jd aneroksia,yg pntg fmily,kwn n the most important god (ALLAH SWT) with me, mmg le sdih n ssh gk nk dtrime tp wt aku nk gduh n nk mare bks psgn,klo nk mre ble dfikirkn dia pnh wt aku gmbire n pnh jd tmpt aku ngadu mslah, n protect aku,mgkin de hkmah n dr dia tpu diri die n dri aku lbh baik bgini,cnte n hati xleh dpksa... bkn ke jdoh, ajl maut di tgn yg maha esa kte ni kte berusaha crik psgn yg ssuia utk kte, bertawakkal kpd ALLAH SWT..yg pntg aku berdoa kpd bks psgn aku agr dia berbahagia ngn aweks die,ble die bhgia aku pun bhgia,n doa2 jgn die mainkn ati prmpuan 2, actually die msh contact aku,tp aku hdkn sbg kwn, die msh ske kt aku,tp aku xnk die mainkn ati pmpuan lain,ckup die mainkn aku...manusia rmbut cm2 wane skrg,ape lg hati manusia...lu fikir le sndiri

skrg ni life must go on,keep on track...aku mnt ngn nabil sbb die cool,
k,le nk cau dlu...nk kroje,akhir kte mju le kte utk islam n my lovely country MALAYSIA, n JGN JD MELAYU MUDAH LUPA....


Thursday, 16-Oct-2008 23:36 Email | Share | | Bookmark
salam,salam dunia............

awek nabil raye....
ni gmbo liverpool fan hard die,liverpool u never walk alone
ni gmbo wanted bdk yg sllu wt my mom n kwn2 glak
View all 4 photos...
hihihi.....kpd kwn2 ofis,kg,bndr,overseas ade ke?????? sile le msuk blog kite ek....
nama mak kite bg norhaliza bt samuri a.k.a awek nabil??? mmg tak la,lu fikir le sndiri,klo xleh fikir ajk le kwn2 pikiyak ek , renung2kn dan selamat beramal wawawa.......


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net